Wie ben ik

 

Wie ben ik

Anders dan Anders: Vintage, retro en nieuw

Mijn naam is Ireen Leinwand recte Rein en ik heb 16 jaar een stenen winkel gerund in Koog aan de Zaan en Amersfoort.
Een aantal jaren geleden heb ik mijn fysieke winkel beeindigd en heb ik besloten verder te gaan met een beperkte webshop. Daarnaast  ben ik sinds twee jaar één van de 22 ondernemers  die een shop in een shop hebben bij Vint Amersfoort.

Mijn shop is 20m2 groot en ik verkoop er een grote verscheidenheid aan spullen: gestylde meubels onder de merknaam Vintro Wood, vintage woonaccessoires, vintage kleding, nieuwe en retro kleding, sieraden van gerestylde materialen, sokken van gerecyceld katoen.

Ik vind het altijd een feest om de boer op te gaan en leuke vintage spullen te spotten, ze op te knappen  (soms te schilderen zodat ze daarna helemaal anders eruit uitzien). Daarnaast verkoop ik nieuwe artikelen waarbij ik kritisch ben op het productieproces en de kwaliteit.

Als je bestelt via de webshop kan ik je  advies geven. Mail gerust je vraag. Vooral als het gaat om de maten en de beschikbaarheid van kleding.

Leuk als je een keer in de winkel langs komt. Op Instagram post ik regelmatig mijn producten, klik hier om naar mijn Instagram pagina te gaan.

Hartelijke groet Ireen