Wie ben ik

 

Wie ben ik

20160406_192755-1Anders dan Anders: Vintage, retro en nieuw

Mijn naam is Ireen Leinwand recte Rein en ik heb 16 jaar een stenen winkel gerund in Koog aan de Zaan en Amersfoort.
Door allerlei oorzaken was ik genoodzaakt mijn fysieke winkel op te geven en heb ik besloten verder te gaan met een webshop en de artikelen te etaleren op vintage markten in den lande (en over de grens). Het is ook mogelijk om in de kleine, maar gezellige showroom in Woudenberg de door jouw gekozen artikelen te komen bekijken, te passen, aan te raken. Je kunt hiervoor telefonisch of online een afspraak maken.

Mijn hart ligt nog steeds in het ondernemersvak. Ik vind het leuk om nieuwe artikelen te spotten en in te kopen en te struinen naar vintage spulletjes. Iedere keer is het spannend te zien of mijn artikelen aanslaan bij de klanten. Bij de inkoop van nieuwe artikelen ben ik kritisch op de productiewijze. Ik vind het belangrijk dat de productiewijze fairtrade  is en er geen kinderhanden aan te pas zijn gekomen.

Voor vintage spulletjes heb ik geen ruimte in de showroom. Deze staan in de oude Melkfabriek VINT in Soest. Openingstijden woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.Op donderdagmiddag kun je mij daar zelf aantreffen.

Als je bij mij aan de kraam staat en je wilt een kledingstuk of accessoire kopen kun je erop aan dat ik je een eerlijk advies zal geven en misschien weleens nee zal verkopen. Simpelweg omdat ik vind dat het door jouw uitgekozen artikel niets extra’s toevoegt aan jou als persoon. Ik verdien graag maar wordt nog blijer als ik zie dat het door jouw gekochte artikel goed matcht bij je.
Als je bestelt via de webshop kan ik je ook advies geven. Mail gerust je vraag.
Ik zie je graag aan de kraam, in de webwinkel of live in de showroom! Laat gerust een bericht achter als je de webshop hebt bezocht en geef daarin je mening.

Hartelijke groet Ireen